Despre noi

INAMSTRO îmbină cu succes o vastă experiență în construcții de imobile cu pasiunea pentru domeniu și sârguința specifică perfecționiștilor. De la obiecte industriale de complexitate sporită, până la complexe locative confortabile, unde fiecare se simte cu adevărat acasă, compania de construcții INAMSTRO se poate mândri cu multiple proiecte finalizate cu succes în 4 țări. Aria geografică extinsă de activitate a companiei, dar și participarea la proiecte grandioase precum construcția aeroportului Vnukovo din Moscova sunt o dovadă a profesionismului echipei noastre.
Din 2009, compania INAMSTRO a decis să-și folosească experiența bogată în folosul chișinăuienilor, contruind cele mai confortabile și durabile complexe locative. Succesul complexului Valea Morilor este încă o demonstrație a faptului că pasiunea pentru arhitectura frumoasă îmbinată cu cele mai avansate tehnologii și calitatea înaltă a lucrărilor sunt valorile principale ale echipei noastre.

 

ISTORIA FIRMEI

2006 – fondarea companiei Inamstro. Tot in 2006, SRL Inamstro, construieste o retea de statii PECO Lukoil in Iugoslavia.

Kazakstan 2006 – constructia statiilor PECO Kaz-Trans-Gaz.2006-2007 – Parteneriat cu AGT in reconstructia statiei de pompare si compresare a gazului pentru compania Kaztransgaz s. Macat, regiunea Atirau, R. Kazatransgas. (recunstructia capitala)2007 – orasul Almata, Kazakstan, constructia Royal Park, antreprenor general Codest, Italia.

2007-2008 – Moscova, terminalul nr. 2, Vnukova, constructia fatadei din sticla.

2009 – Chisinau, lansarea proiectului Valea Morilor, complex locativ alcatuit din 3 blocuri C-1, C-2 si C-3 asupra primului bloc C-1 incep lucrarile.

2010-2011 – Valea Morilor, continuarea constructiei complexului si lansarea constructiei asupra blocurilor C-2 si C-3.

2013 – s-a inceput constructia blocului locativ de pe strada Stefa Neaga 67, cu 11 etaje, 3 scari, peste 150 de apartamente, darea in exploatare se preconizeaza pentru primavara anului 2015 . Paralel tot in 2013 se incepe constructia blocului locativ de pe str. Ion Creanga 58, cu 10 etaje, parcare subterana si spatii comerciale.

2014 – s-a inceput constructia blocului locative de pe str. Aleco Russo 9.Paralel incepe constructia blocului locative de pe str. Milano 1.
Pe parcursul ultimilor 4 ani SC Inamstro a participat la toate expozitiile imobiliare lansind proiecte noi si totodata a respectat ritmurile de constructie a tuturor obiectelor.